Woontrends 2020: combineer de trends met deze bouwpakket trappen!

lan balustrade portret

Het jaar 2020 is inmiddels alweer een aantal weken in volle gang! Een nieuw jaar betekent voor veel mensen nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Zo ook voor uw interieur, want wat is er leuker dan uw woning te voorzien van een nieuwe look?

Om uw woning een nieuwe look te geven kunt u de muren van uw woning een nieuw kleurtje geven of andere meubelen kopen, maar u kunt ook overwegen om een nieuwe trap te plaatsen. Een trap heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van uw interieur!

Op Prijzentrappen.nl vindt u een groot assortiment aan bouwpakket trappen die kunnen zorgen voor een volledig nieuwe uitstraling van uw woning.

Om u te inspireren zetten we alle woontrends van 2020 voor u op een rijtje.

1. Industrieel

Een industriële look was in 2019 al immens populair, maar ook in 2020 kunnen we er niet omheen. Een industriële look creëert u met een mooie betonvloer en ruige meubelen, maar ook met de juiste trap.

Een stalen spiltrap bijvoorbeeld, zoals de Steel spiltrap in de kleur chroom, is een echte eyecatcher en zorgt voor een robuuste en industriële uitstraling.

Stevige stalen zelfbouw spiltrap, Pixima Steel Ø160cm

2. Duurzaamheid

Duurzaam wonen is dit jaar populairder dan ooit. Door de klimaatverandering zijn steeds meer mensen bewuster bezig met duurzaamheid in de woning. U kunt hierbij denken aan zonnepanelen, betere isolatie, bewust omgaan met huishoudelijke apparaten, maar ook aan duurzame meubelen. Een duurzame trap mag in een duurzame woning dan ook niet ontbreken.

Een bouwpakket trap met houten traptreden, zoals de Oak 70, is dan een goede keuze. Houten trappen gaan lang mee en houden bovendien CO2 vast. Met een houten trap levert u dus een directe bijdrage aan het terugdringen van de opwarming van de aarde.

spiltrap oak70 wit portret

3. Klein en slim wonen

Woningen worden steeds duurder en daarom worden er steeds meer betaalbare kleine woningen voor kleine huishoudens gebouwd. Dit gaat om woningen van kleiner dan 50m2. Klein wonen was al populair, maar door de stijgende woningprijzen zullen kleine woningen dit jaar verder in populariteit toenemen.

Klein wonen vraagt om een slimme inrichting. U doet er goed aan om lichte kleuren en multifunctionele meubelen te gebruiken om zo meer ruimtegevoel te creëren. Een ruimtebesparende trap is de perfecte oplossing voor een kleine woning met een tweede woonlaag.

Ruimtebesparende trap zen

4. Minder spullen

Minimalisme is niet nieuw, maar blijft ook dit jaar een hot topic. Mensen nemen graag genoegen met minder spullen. Met een minimalistisch interieur straalt uw woning bovendien rust en overzichtelijkheid uit.

Een minimalistisch interieur heeft weinig meubelen, een strakke moderne uitstraling, neutrale kleuren en natuurlijk weinig decoraties. Bent u helemaal klaar met als die prulletjes in uw huis? Dan is een minimalistisch interieur misschien wel iets voor u.

Een minimalistisch interieur is goed te combineren met een zwevende trap. Een zwevende trap is een echte blikvanger in een ruimte met een minimalistisch design! Bij Prijzentrappen.nl verkopen we zwevende trappen van eiken, beuken en essen.

Bouwpakket Zwevende Trap Fontanot Wall 90 cm eiken

Bouwpakket trap kopen

Bent u op zoek naar een bouwpakket trap voor uw woning? Dan bent u bij Prijzentrappen aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij een passende oplossing voor ieder interieur.

Bij ons bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige trappen en de laagste prijzen. Wilt u graag eerst meer informatie of heeft u behoefte aan een passend advies voor uw woonsituatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij nemen uitgebreid de tijd voor vakkundig advies.

Bekijk onze trappen

 

De waardering van www.prijzentrappen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 114 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.