Unique, de sierlijke en moderne spiltrap

* Vereiste velden

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Inclusief BTW: € 2.550,00

Unique, de sierlijke en moderne spiltrap

Aanvullende Informatie

Levering Bezorging NL en BE, levertijd 3-4 weken

De Unique is een moderne spiltrap met een chique uiterlijk. Door de dunne stalen treden krijgt deze unieke trap een uiterlijk dat past in deze tijd.  Als tegenhanger van de moderne basis van deze  binnen wenteltrap wordt er een sierlijke balustrade op bevestigd. De combinatie van stijlen in deze wenteltrap zorgt ervoor dat de Unique een hippe trap is die in uw huis niet misstaat.

 

De Unique is een stalen retro spiltrap en alleen in het donkergrijs (Ral 7016) verkrijgbaar. 

Donker grijs

 

De retro bouwpakket trap

De Unique is ontworpen als zelfbouw spiltrap. Alle traponderdelen zijn met zorg geselecteerd tot deze mooie spiltrap. Met de bijgeleverde montagehandleiding en montagevideo wordt het monteren van deze bijzondere trap simpel en eenvoudig.

Ca. 4 werkweken na de bestelling zal uw eigen Unique spiltrap op de aangegeven plaats worden afgeleverd. U ontvangt alle traponderdelen -met zorg ingepakt- in een palletkist samen met de montagehulpmiddelen om de trap te kunnen plaatsen.

Mocht u hulp willen bij de montage van de trap, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Onze ervaren trapmonteurs staan voor u klaar.

De maten van de Unique

De Unique is een unieke trap met een diameter van 130 cm.  Wij raden aan in het trapgat een marge te nemen van 5 cm. Dit vanwege de handvrijheid op de handregel van deze wenteltrap.

De trap kan zowel met de klok mee als tegen de klok in gemonteerd worden.

 Unique plattegrond

De moderne spiltrap Unique bestaat uit een basistrap. Dit is een volledige trap waarmee een hoogte van 250 tot 285 cm overbrugd kan worden. Het is mogelijk dat de verdiepingsvloer hoger ligt en dat er dus een grotere traphoogte overbrugd moet worden. Dit kan door extra treden bij te bestellen, maximaal tot 3 traptreden. Hiermee kan een totale hoogte bereikt worden van 356 cm. Kijk voor de juiste hoogte voor uw trap naar bovenstaande trapafbeeldingen.

 

Montagevideo

Montagehandleiding

Hulp of vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel 0528-235595 of neem contact op via het contactformulier. Wij zullen u graag helpen.

Bij Prijzentrappen bent u gegarandeerd van de laagste prijzen voor bouwpakket trappen.