Slim Line, De modieuze zelfbouw Spiltrap Ø130 cm

* Vereiste velden

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Inclusief BTW: € 2.330,00

Slim Line, De modieuze zelfbouw Spiltrap Ø130 cm

Aanvullende Informatie

Levering Bezorging NL en BE, levertijd 3-4 weken

De elegante en transparante spiltrap Slim Line

De Spiltrap Slim Line is net als de gewone Slim, een minimalistisch trap. Door zijn bijzonder dunne treden krijgt de Slim Line een slanke uitstraling. Doordat hij van staal is gemaakt kunnen deze treden zo dun zijn zonder dat de veiligheid in gevaar komt. Afwijkend t.o.v. de Slim spiltrap is dat de Slim Line wordt uitgevoerd met rvs spandraden. 

Het exclusieve uiterlijk van de Slim wordt afgemaakt door de te kiezen kleur. De trap is in de volgende kleuren verkrijgbaar: Corten, Cream (RAL 9001), Ice White (RAL 9003), Iron Grey, Wit en Zwart en, Iron (RAL 9006).

Deze kleuren zijn exclusief voor de Slim Line trap. Hieronder zijn de kleuren afgebeeld. 

 

           
 Corten    Cream   Ice White    Iron Grey    Iron RAL9006   Wit   Zwart

 

Slim Line, de zelfbouw trap

De Slim Line is ontworpen voor doe-het- zelvers.
Deze fraaie wenteltrap wordt als bouwpakket op het door u opgegeven adres afgeleverd. De trap is met zorg samengesteld uit kwalitatief hoge basismaterialen tot deze transparante trap. Samen met de bijgeleverde montagehandleiding en de installatie DVD is het eenvoudig om de Slim Line trap op locatie zelf te plaatsen. 

Na bestelling uit onze webshop krijgt u via de mail een orderbevestiging waarna de bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling wordt genomen. De Slim Line spiltrap zal na ca. 4 werkweken op het door u aangegeven afleveradres in onderdelen worden aangeleverd. De levertijd is iets langer dan de andere trappen in onze webshop omdat deze trap een zogenaamde 'custom made' trap is die speciaal voor u op maat en op kleur wordt gebracht.

De trap wordt met zorg ingepakt in een houten transportkist evenals de montage hulpmiddelen. De design spiltrap is direct klaar voor montage. 

Mocht u hulp willen bij de montage van de trap, dan kunt u contact opmenen via het contactformulier. Wij helpen u graag. 

De maten van de Slim Line

De spiltrap Slim Line is te verkrijgen in de volgende diameters: 110, 130 en 150 cm. In verband met de handregel moet het trapgat minimaal 5 cm groter zijn dan de trapdiameter. Dit wordt aangeraden in verband met de handvrijheid op de handregel.

Slim plattegrond bovenaanzicht maten

De traphoogte van de spiltrap

De spiltrap Slim Line bestaat uit een basistrap kit. Hierin zitten een afstapbordes en 11 treden. Met deze basis kunt u een instelbare hoogte realiseren van 250 tot 285 cm. Het is mogelijk deze hoogte te vergroten door middel van extra treden. Er kunnen maximaal 3 treden bijbesteld worden. Samen met de basis kunt u dan een maximale hoogte overbruggen van 356 cm. Kijk u voor de juiste maat in onderstaand diagram.

De draairichting kunt u zelf tijdens de installatie bepalen mij de slim trap is dat universeel. 

Bijpassende Balustrade

Het  is mooi als de balustrade langs het trapgat in dezelfde stijl wordt uitgevoerd als de balustrade langs de Slim Line spiltrap. Dit hekwerk vormt zo één geheel met de trap. Het is mogelijk om deze balustrade toe te passen bij zowel een vierkant trapgat als bij een open vide.

Montagevideo

 

Showroom

 

Een showmodel van de Slim trap staat in onze showroom opgesteld in Hoogeveen. Deze trap is in basis gelijk aan de Slim Line, maar zonder spandraden in de leuning. Wilt u deze trap bezichtigen? Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Hulp of vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel 0528-235595 of neem contact op via het contactformulier. Wij zullen u graag helpen.