Goedkope doe-het-zelf outdoor Spiltrap Fontanot Arkè Civik Zink Ø140cm

* Vereiste velden

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Inclusief BTW: € 1.395,00

Goedkope doe-het-zelf outdoor Spiltrap Fontanot Arkè Civik Zink Ø140cm

Aanvullende Informatie

Levering Bezorging NL en BE, levertijd circa 2 weken

Civik Zink, stevige buitentrappen met een lange levensduur.

De Civik Zink is specifiek ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. De trap is thermisch verzinkt zodat hij een lange levensduur heeft, zelfs bij regen, hagel, sneeuw en felle zon.

Met de Civik Zink haalt u de ideale trap voor uw balkon of dakterras in huis. Door zijn afstapbordes kunt u de Civik Zink naast uw dakterras of balkon plaatsen, zodat hij daar geen ruimte wegneemt.

   
Grijs   Wit   Zwart

Bouwpakket Civik Zink.

De Civik Zink valt onder de doe-het-zelf-bouwpakket buitentrappen. De trap wordt geleverd in een palletkist waar de trap in delen in zit.

In de kist vindt u:

  • een trapbordes;
  • thermisch verzinkte treden;
  • bevestigingsmiddelen van roestvrij staal;
  • een handregel van PVC;
  • een trapleuning;
  • een handleiding met montage-dvd.  

 

 

Buitentrap Civik Zink in verschillende diameters.

Iedere plek waar een trap wordt geplaatst is verschillend. Daarom wordt deze spiltrap in drie verschillende diameters aangeboden. De trap is te bestellen in een diameter van 120, 140 en 160 cm. Bij het kiezen van een diameter moet u rekening houden met de bewegingsruimte van de handen op de leuning. Hiervoor rekenen wij 5 cm extra bij de diameter.

 diameter 120cmdiameter 140cmDiameter 160cm

Civik Zink op hoogte naar keuze.

Deze Civik Zink kan in hoogte aangepast worden. De trap wordt standaard met 13 optreden geleverd. Met deze treden kan een hoogte van 305 cm bereikt worden. Dit kan uitgebreid  worden met extra treden. Met deze treden kan er een hoogte overbrugd worden van maximaal 376 cm.

De draairichting van de trap is bij het installeren in te stellen; deze richting hoeft u bij het bestellen niet aan te geven.

 

Montagetips.

De bovenzijde van de hulpspil dient te worden afgedicht met de meegeleverde siliconenkit (anders kan hij vol lopen met water en bij bevriezing openscheuren).

Klik hier om uw eigen Civik zink trap samen te stellen met behulp van de configurator.

Installatievideo.

Hulp of vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel 0528-235595 of neem contact op via het contactformulier. Wij zullen u graag helpen.

 

Bij Prijzentrappen bent u gegarandeerd van de laagste prijzen voor bouwpakket trappen. Komt u elders de zelfde trap tegen een voor lagere prijs? Dan stellen we de prijs bij en krijgt u daar boven op 5% korting! Prijsvergelijkingen dienen wel gebaseerd te zijn op trapprijs inclusief btw en verzendkosten.