Over ons

Prijzentrappen.nl is een onderdeel van Level Trappen B.V. en Level Trappen & Constructies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in Hoogeveen.

prijzentrappen level-trappen

De particuliere klant

Level Trappen B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designtrappen t.b.v. de particuliere klant.

De zakelijke klant

Level Trappen & Constructies B.V. produceert trappen, balustrades en kleine constructies voor de zakelijke markt. Deze zakelijke markt bestaat in hoofdzaak uit bouwbedrijven, vastgoed- en projectontwikkelaars, architecten en eigenaren van kantoor-, winkel- en bedrijfspanden.

Bekijk onze website Leveltrappen.com voor projecten in de utiliteitsbouw.

Ontwerp afdeling Level Trappen

Alle projecten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit wordt gerealiseerd door een eigen ontwerpafdeling. De productie vindt gescheiden plaats in twee productiehallen waarvan één t.b.v. de utiliteitsbouw en één t.b.v. de designtrappen. De eindmontage op locatie wordt verzorgd door onze ervaren montageploegen.

Grootste trappenshowroom van Nederland

Daarnaast staat in Hoogeveen de grootste trappenshowroom van Nederland op het gebied van moderne trappen. Er is een uitgebreide variatie aan trappen en bouwpakkettrappen te zien, zoals spiltrappen, muizeboom trappen, zwevende trappen, vrijdragende trappen, kwartslagtrappen, glazen trappen ect.

Level Trappen monteert in hoofdzaak de designtrappen binnen Nederland. Daarnaast worden er af en toe projecten in het buitenland gerealiseerd. Level Trappen & Constructies opereert ook landelijk waarbij de focus ligt op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.

 

Openingstijden showroom

Maandag: 08.30 t/m 16.30u
Dinsdag: 08.30 t/m 16.30u
Woensdag: 08.30 t/m 16.30u
Donderdag: 08.30 t/m 16.30u
Vrijdag: 08.30 t/m 16.30u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten