Over ons | Prijzentrappen.nl | Bouwpakket trappen

PrijzenTrappen.nl is dé aangewezen plek om een zeer scherp geprijsde trap als bouwpakket te kopen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zelfbouwtrappen en balustrades garanderen wij hoge kwaliteit en vakmanschap. We hebben een ruim assortiment aan zelfbouwtrappen voor ieder budget. Van goedkope budgettrappen tot aan luxe semi-maatwerk trappen. Wij leveren wenteltrappen, spiltrappen, rechte- of kwartslagtrappen, zwevende trappen, (elektrische) vlizotrappen, steektrappen, buitentrappen en ligbedden.

Wij verkopen bouwpakkettrappen in hoge kwaliteit van diverse Italiaanse en Duitse fabrikanten. Deze doe-het-zelf trappen worden in serie geproduceerd en kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. Alle prijzen staan vermeld bij het product en zijn inclusief verzending.

De trappen worden als bouwpakket in een palletkist bij u thuis afgeleverd. Door de trap zelf te monteren kunt u de montagekosten erg laag houden.

Onze missie

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige trappen aan particuliere klanten met een beperkt budget. Dankzij onze uitgebreide kennis van trappen bieden wij een passende oplossing voor ieder interieur.

De voordelen van PrijzenTrappen

Wij leveren al jarenlang bouwpakkettrappen en vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw trap. Om uw tevredenheid te garanderen maken wij gebruik van een onafhankelijke beoordelingsysteem van webwinkelkeur.nl.

Snelle gratis verzending

Onze bouwpakket trappen en balustrades zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Wij bezorgen gratis in Nederland en België. De bouwpakketten kunnen over het algemeen binnen 2 tot 3 weken bij u worden afgeleverd.

Eenvoudig zelf monteren

De pakketten worden geleverd met een uitgebreide montagehandleiding en zijn daardoor eenvoudig zelf te monteren. Geeft u de montage toch liever uit handen? Dan is het mogelijk om onze bouwpakket trappen door onze ervaren montageploegen te laten monteren.

Maak kennis met het PrijzenTrappen team

Juliette Kuipers
Administratief medewerker

Favoriete trap: Elektrische vlieringtrap Zooom Plus

Bob Kort
Founder

Favoriete trap: Valencia buitentrap

DURANDES DUINKERKEN
Trappen bouwer

Favoriete trap: Slim, de minimalistische spiltrap

Paul de Boer
Trappen adviseur

Favoriete trap: Wenteltrap Ferro spiltrap

Arjan Polling
Trappen bouwer

Favoriete trap: Arkè Tulip

Richard Zilverberg
Trappen ontwerper

Favoriete trap: Slim Line, elegante indoor spiltrap

Erik Matel
Directeur

Favoriete trap: Gamia metal Wenteltrap

Edwin Schreur
Trappen bouwer

Favoriete trap: Muizenboomtrap, KL20

Meindert Jilderda
Monteur trappen

Favoriete trap: Steel Zink buitentrap

Hans Neutel
Trappen calculator

Favoriete trap: Magia 50 Xtra Spiltrap

Sharon Beens
Trappen ontwerper

Favoriete trap: Marseille wenteltrap

Onderdeel van Level Trappen & Constructies B.V.

Prijzentrappen.nl is een initiatief van Level Trappen & Constructies B.V. Level Trappen & Constructies B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen van trappen voor particulieren met uiteenlopende wensen. Op deze site vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende bouwpakket trapmodellen en balustrades voor zowel binnen als buiten gebruik. Zo vindt u hier onder andere:

Al onze trappen en balustrades zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. Wilt u graag advies over welk model voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij nemen uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Naast de bouwpakket trappen is het mogelijk om luxere design trappen op maat te bestellen. Bij deze trappen is er meer mogelijk qua materiaalsoorten en uitvoeringen. Deze trappen worden geheel samen met u ontworpen en worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Voor meer informatie over deze design trappen verwijzen wij u naar TrappenXL.nl.

prijzentrappen level-trappen