Over ons | Prijzentrappen.nl | Bouwpakket trappen

PrijzenTrappen.nl is dé aangewezen plek om een zeer scherp geprijsde trap als bouwpakket te kopen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zelfbouwtrappen en balustrades garanderen wij hoge kwaliteit en vakmanschap. We hebben een ruim assortiment aan zelfbouwtrappen voor ieder budget. Van goedkope budgettrappen tot aan luxe semi-maatwerk trappen. Wij leveren wenteltrappen, spiltrappen, rechte- of kwartslagtrappen, zwevende trappen, (elektrische) vlizotrappen, steektrappen, buitentrappen en ligbedden.

Wij verkopen bouwpakkettrappen in hoge kwaliteit van diverse Italiaanse en Duitse fabrikanten. Deze doe-het-zelf trappen worden in serie geproduceerd en kunnen daarom tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden. Alle prijzen staan vermeld bij het product en zijn inclusief verzending.

De trappen worden als bouwpakket in een palletkist bij u thuis afgeleverd. Door de trap zelf te monteren kunt u de montagekosten erg laag houden.

Onze missie

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige trappen aan particuliere en zakelijke klanten. Dankzij onze uitgebreide kennis van trappen bieden wij een passende oplossing voor ieder interieur en elk budget.

De voordelen van PrijzenTrappen

Wij leveren al jarenlang bouwpakkettrappen en vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw trap. Om uw tevredenheid te garanderen maken wij gebruik van een onafhankelijke beoordelingssysteem van webwinkelkeur.nl.

Snelle gratis verzending

Onze bouwpakket trappen en balustrades zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. Wij bezorgen gratis in Nederland en België (eilanden uitgezonderd). De bouwpakketten kunnen over het algemeen binnen 4 weken bij u worden afgeleverd.

Eenvoudig zelf monteren

De pakketten worden geleverd met een uitgebreide montagehandleiding en zijn daardoor eenvoudig zelf te monteren. Geeft u de montage toch liever uit handen? Dan kunnen we u eventueel doorverwijzen naar een ervaren montageploeg die de bouwpakkettrap voor u kan monteren.


 

Maak kennis met het PrijzenTrappen team

Bob Kort
Founder

Favoriete trap: Valencia buitentrap

Paul de Boer
Trappen adviseur

Favoriete trap: Wenteltrap Ferro spiltrap

Wendy Steenbergen
Administratie

Favoriete trap: Portofino wenteltrap

Ontdek Onze Bouwpakket Trappen en Balustrades!

Op deze site vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende bouwpakket trapmodellen en balustrades voor zowel binnen als buiten gebruik. Zo vindt u hier onder andere:

Al onze trappen en balustrades zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal. Wilt u graag advies over welk model voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij nemen uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Naast de bouwpakket trappen is het mogelijk om luxere design trappen op maat te bestellen. Bij deze trappen is er meer mogelijk qua materiaalsoorten en uitvoeringen. Deze trappen worden geheel samen met u ontworpen en worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Voor meer informatie over deze design trappen verwijzen wij u naar SPRCKT.nl.