Vluchttrappen speciaal ontwikkeld voor aannemersbedrijven en klusbedrijven

universele zelfbouw vluchttrappen voor aannemersbedrijven en klusbedrijven

Zoals de naam van deze trap al doet vermoeden, stelt deze trap gebruikers in staat om een bedrijfspand of woongebouw snel en veilig te kunnen verlaten. De naam brandtrap suggereert dat alleen in geval van brand deze trap zal worden gebruikt maar er kunnen ook andere noodsituaties zijn waarbij de stalen vluchttrap zal worden gebruikt. Belangrijk is dat er geen blokkades op de vluchtweg, waarvan de noodtrap deel uit maakt, aanwezig mogen zijn. Naast dat de vluchttrap aan het Bouwbesluit moet voldoen zijn onze trappen CE gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen: EN 1090-1:2009+A1:2011

Brandtrap uitgevoerd als spiltrap

Voor een stalen vluchttrap of noodtrap wordt er regelmatig een spiltrap of wenteltrap toegepast. Naast de specifieke vormgeving neemt deze ronddraaiende trap veel minder ruimte in dan een rechte bordestrap. De brandtrap wordt meestal buiten als vluchtroute toegepast maar met enig regelmaat verkopen we de brandtrap ook als magazijntrap voor een fabriekshal of een opslagruimte.

De demontabele vluchttrap

Wij bieden een speciaal ontwikkelde trap aan als vluchttrap in het assortiment van Prijzentrappen tegen een zeer concurrerende prijs, welke we volledig demontabel kunnen aanleveren. Hierdoor is de trap ook op slecht bereikbare plekken eenvoudig te monteren.

Door meerdere trappen met een tussenbordes boven elkaar te monteren, kan de trap een hoogte tot maar liefst ruim 11 meter overbruggen. Op iedere tussenverdieping kan een bordes worden gepositioneerd. Hierbij is de verdiepingshoogte wel bepalend, dit i.v.m. de vaste totale hoekverdraaiing van de trap.

Noodtrap leverbaar in verschillende afmetingen

Wij kunnen deze noodtrappen in vier verschillende diameters leveren. De trappen kunnen worden voorzien van een driehoekig of rechthoekig afstapbordes. Hierdoor is deze universele stalen noodtrap in bijna ieder situatie toepasbaar. Wij leveren de Valencia spiltrap in een thermisch verzinkte afwerking. Hierdoor kan deze vluchttrap buiten worden geplaatst en kunnen wij een lange levensduur garanderen.

Veilige stalen vluchttrap

Naast dat de trap aan de eisen van het Bouwbesluit moet voldoen is bij de ontwikkeling van onze stalen noodtrap ook gelet op een aantal praktische aspecten om de vluchttrap zo veilig mogelijk te maken. De treden zijn uitgevoerd met een geperforeerd antislipprofiel over de volledige trede. Er zal geen water of sneeuw op de treden van de brandtrap blijven liggen door de open structuur van de treden.

Noodtrap als kindvriendelijke tuintrap

Omdat de vluchttrap met enige regelmaat wordt verkocht als extra buitentrap naar de tuin hebben we hiervoor een speciale traptrede laten ontwikkelen die ook met blote voeten prettig beloopbaar is.

 2.850 (incl. BTW)
 2.899 (incl. BTW)
 3.299 (incl. BTW)
 4.399 (incl. BTW)

Om deze brandtrap kindvriendelijk te maken kunnen er extra tussenstangen in de balustrade worden toegevoegd. Hierdoor worden de tussenruimtes tussen de spijlen kleiner waardoor ook kinderen deze buitentrap mogen gebruiken.

Toepassingen van de brandtrappen en vluchttrappen

In het Bouwbesluit wordt duidelijk aangegeven waar en wanneer het verplicht is om een brandtrap te plaatsen. In de praktijk zijn dit de gebouwen waar een grote groep mensen gelijktijdig op een verdieping aanwezig kunnen zijn. Voorbeelden waarbij in bijna alle gevallen een vluchttrap wordt toegepast zijn: kantoren, winkels, appartementen, hotels, scholen, bedrijfsverzamelgebouwen, parkeergarages en in het algemeen openbare gebouwen.

Een brandtrap kopen voor een lage prijs en een korte levertijd

Steeds meer aannemers, bouwbedrijven, constructiebedrijven en projectontwikkelaars weten ons te vinden voor deze unieke vluchttrappen. Naast de bijzonder aantrekkelijke prijs is de zeer korte levertijd van 2 tot 3 werkweken voor veel van onze opdrachtgevers de beste oplossing.

Voor aanvullende technische informatie kunt u onderstaande pagina’s bezoeken:

Uitsluitend op de Valencia vluchttrappen kunnen zakelijke afnemers een extra korting ontvangen. De exacte korting is afhankelijk van het aantal trappen dat gelijktijdig wordt afgenomen, met een maximum van 10% per order. Voor de hoogte van uw korting kunt u rechtstreeks contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers via onderstaande contactmogelijkheden.

Contact

Neem voor een offerte of wanneer u nog vragen heeft over deze vluchttrappen

De waardering van www.prijzentrappen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 115 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.