Bouwpakkettrap zelf monteren of laten monteren?

U heeft een mooie trap gezien in onze webshop, echter een trap plaatsen doet u niet elke dag. Dan heeft u wellicht uw twijfels of u de trap zelf kunt installeren. Al onze trappen in de webshop zijn bouwpakkettrappen. Deze trappen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te installeren. Hieronder krijg u informatie over de verschillende montage opties.

Bouwpakkettrap zelf monteren

Indien u ervoor kiest om zelf de trap te monteren hebben wij de montagehandleidingen aangevuld met instructievideo’s. Enige kluservaring is bij het monteren van deze trappen wel vereist. Mocht uw bouw situatie net anders zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met goed advies. Bekijk hier onze montage handleidingen en instructievideo’s.  In de meeste gevallen wordt er een montageset bij de bouwpakkettrappen meegeleverd. Zorg ervoor dat voordat u begint met de trap monteren dat alle materiaal aanwezig is. Controleer alle geleverde onderdelen of deze aanwezig zijn.

Bouwpakkettrap montageservice – PrijzenTrappen

Ziet u op tegen de montage van de trap? Of bent u niet in staat om zelf de trap te monteren? Geen nood, wij helpen u graag bij de installatie van uw trap. Het laten installeren van een trap begint vanaf €1250,- inclusief BTW. Wij berekenen de exacte prijs op basis van afstand en type trap. Voor een exacte prijsberekening neem contact met ons op. 
Onze eigen montageplanning zit momenteel erg vol. Wij verwijzen u daarom door naar een ervaren monteur waar goed contact mee hebben. Voor contactgegevens van deze monteur kunt u contact opnemen met ons.

Balustrade monteren

Indien er ook een balustraden gemonteerd moet worden rondom het trapgat maken wij hier een aparte prijs voor op basis van de situatie.

 Montage van een zelfbouw trap

 

Vragen?

Heeft u vragen over de montage van uw trap? Of vragen over één van onze producten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs.