U heeft een mooie trap gezien in onze webshop en nu rest de vraag nog: wil/kan ik de trap zelf monteren of kan ik dit beter laten doen door trapspecialisten? Om u op weg te helpen kunt u op deze pagina informatie vinden over de montage-opties.

Bouwpakkettrap zelf monteren

Als u zelf bezig gaat met de montage dan kunt u ten alle tijde terecht op onze montagehandleidingen- en instructievideopagina.

Er kunnen (maximaal) twee spiltrappen boven elkaar worden gemonteerd. Bij montage boven elkaar dient er altijd een extra (korte) koppelpaal te worden meegenomen. Let op de totale hoekverdraaiing van de bovenste trap!

Montage van een zelfbouw trap

Bouwpakkettrap montageservice

Ziet u op tegen de montage van de trap? Geen nood, wij komen graag de trap bij u installeren. De kosten voor de montage van een basistrap begint vanaf: € 950,- inclusief B.T.W. Exacte prijs op aanvraag (afhankelijk van type trap en afstand).

De prijzen voor de montage van een basistrap op de Waddeneilanden en in het buitenland kunt u op aanvraag verkrijgen.

Deze basisprijs geldt voor de montage van een volledige trap zonder balustraden langs het trapgat en/of vide (meerprijs montage balustraden op aanvraag).

De montage van een zwevende trap type Wall valt niet onder bovengenoemde prijzen. De prijs voor de montage van deze trap wordt per situatie bekeken. Prijs op aanvraag.

bob kort profile

Vragen?

Heeft u nog vragen over de montage? Of vragen over één van onze producten? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze trapspecialist Bob Kort.