Bouwpakkettrap zelf monteren of laten monteren?

U heeft een mooie trap gezien in onze webshop, echter een trap plaatsen doet u niet elke dag? Dan heeft u wellicht twijfels of u de trap zelf kunt installeren. Alle trappen in onze webshop zijn bouwpakkettrappen. Deze trappen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geïnstalleerd. Hieronder krijg u informatie over de verschillende montage opties.

Bouwpakkettrap zelf monteren

Als u ervoor kiest om zelf de trap te monteren dan proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben de montagehandleidingen aangevuld met instructievideo’s. Enige kluservaring is bij het monteren van deze trappen wel vereist. Mocht uw bouwsituatie net anders zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met goed advies. Bekijk hier onze montage handleidingen en instructievideo’s. Controleer of alle onderdelen van de trap geleverd zijn en zorg ervoor dat u alle materiaal klaar heeft liggen voordat u begint de trap te monteren. 

Wanneer u het niet ziet zitten de trap zelf te monteren kunt u contact opnemen met een klusbedrijf bij u in de buurt. Wij kunnen u ook eventueel doorverwijzen naar een ervaren monteur die in heel Nederland monteert na de aankoop van de trap.

Balustrade monteren

Wanneer er ook een balustraden gemonteerd moet worden rondom het trapgat maken wij hier een aparte prijs voor op basis van uw specifieke situatie.

 Montage van een zelfbouw trap

 

Vragen?

Heeft u vragen over de montage van uw trap? Of vragen over één van onze producten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs.