Bouwpakkettrap zelf monteren of laten monteren?

U heeft een mooie trap gezien in onze webshop, echter een trap plaatsen doet u niet elke dag. Dan heeft u wellicht uw twijfels of u de trap zelf kunt installeren. Al onze trappen in de webshop zijn bouwpakkettrappen. Deze trappen zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te installeren. Hieronder krijg u informatie over de verschillende montage opties.

Bouwpakkettrap zelf monteren

Indien u ervoor kiest om zelf de trap te monteren hebben wij de montagehandleidingen aangevuld met instructievideo’s. Enige kluservaring is bij het monteren van deze trappen wel vereist. Mocht uw bouw situatie net anders zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met goed advies. Bekijk hier onze montage handleidingen en instructievideo’s.  In de meeste gevallen wordt er een montageset bij de bouwpakkettrappen meegeleverd. Controleer of alle onderdelen van de trap geleverd zijn en zorg ervoor dat u alle materiaal klaar heeft liggen voordat u begint de trap te monteren. 

Wanneer u het niet ziet zitten de trap zelf te monteren kunt u beste een klusbedrijf bij u in de buurt contacteren. Voor de noordelijke provincies kunnen we u eventueel doorverwijzen naar een ervaren monteur.

Balustrade monteren

Indien er ook een balustraden gemonteerd moet worden rondom het trapgat maken wij hier een aparte prijs voor op basis van de situatie.

 Montage van een zelfbouw trap

 

Vragen?

Heeft u vragen over de montage van uw trap? Of vragen over één van onze producten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs.