PrijzenTrappen – Informatie

Prijzentrappen.nl is onderdeel van Level Trappen B.V.

Level Trappen houdt zich in hoofdzaak bezig met het verkopen van standaard trappen en op maat gemaakte trappen voor de particuliere klant.

De gestandaardiseerde trappen, ook wel bouwpakket trappen genoemd, worden via de webshop verkocht. Allereerst  zijn dit trappen die wij als hoofddealer in Nederland voor de Italiaanse firma Fontanot verkopen. Deze zelfbouw trappen zijn onderverdeeld in vier hoofdgroepen: spiltrappenruimtebesparende trappensteektrappen en buitentrappen. Daarnaast zijn er nog twee aanvullende groepen: de budgettrappen en de balustraden en leuningen.

Naast deze trappen zijnook de Economic Line trappen via de webshop verkrijgbaar. Deze op maat gemaakte trappen worden in onze eigen fabriek in Hoogeveen ontworpen en geproduceerd.

Zij bieden een concurrerend alternatief voor de op maat gemaakte designtrappen.

Naast de trappen in de webshop produceren wij de op maat gemaakte designtrappen. Meer informatie over deze trappen kunt u vinden op onze website: TrappenXL.nl

In onze trappen showroom te Hoogeveen kunt u, naast de vele designtrappen, een groot aantal van de trappen uit onze webshop bezichtigen.

Onze showroom is van maandag t/m vrijdag (op werkdagen) geopend van 8.30 tot 16.30 uur. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze trapspecialisten u kan adviseren? Het is dan verstandig om telefonisch een afspraak te maken: 085-0712022

Naast trappen voorde particuliere markt produceren wij ook trappen, balustraden en speciale constructies voor de zakelijke markt. Dit zijn hoofdzakelijk utiliteitsbouwprojecten voor architecten, aannemers en andere opdrachtgevers. Deze activiteiten worden uitgevoerd door Level Trappen & Constructies B.V., ook gevestigd in Hoogeveen. 

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

webwinkelkeur banner