Betaling en verzending

Hoe gaat het verder als u de bestelling via onze webshop heeft doorgevoerd?

Binnen twee werkdagen na de bestelling ontvangt u van ons de bevestiging, inclusief de factuur. De levertijd is afhankelijk van het product dat u heeft besteld. Voor de meeste producten geldt een levertijd van twee tot drie werkweken. Bij de producten die een langere levertijd hebben staat dit vermeld bij het desbetreffende product. Ook op de factuur wordt de levertijd aangegeven.

Verzending is gratis voor leveringen in Nederland en België met uitzondering van de eilanden.

Vóór de eerste afleverpoging neemt de transporteur telefonisch contact met u op om zo het beste moment van afleveren te bepalen.

Als alternatief is het ook mogelijk om het product bij onze fabriek in Hoogeveen af te halen. Wij nemen dan contact met u op als het product gereed staat.

Afwijkend hiervan zijn de op maat gemaakt Economic-Line trappen. Hierover wordt u rechtstreeks benaderd door één van onze ontwerpers. Zij stemmen ook de levering en eventuele montage met u af. De gemiddelde levertijd van de Economic Line trappen ligt tussen de vijf en acht werkweken, afhankelijk van de uitvoering.

Betaalopties:

Bij Prijzentrappen.nl kunt gebruik maken van de volgende betaalopties:

– iDeal
– Overboeking
– Creditcard
– Klarna achteraf betalen
– Bancontact (België)
– KBC/CBC betaalknop (België)

Alle betaalmethoden zijn gratis. De enige uitzondering hierop is Klarna achteraf betalen. Uw betaalgegevens worden altijd beveiligd verstuurd.

Zakelijke klanten België

Klanten in België met een geldig BTW-nummer kunnen onze producten exclusief btw bestellen. Vul hiervoor uw BTW-nummer in op de afrekenpagina. Bij een geldig BTW-nummer wordt het bedrag automatisch aangepast.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoop: 085-0712022

webwinkelkeur banner