Betaling en verzending

Hoe gaat het verder als u de bestelling via onze webshop heeft doorgevoerd?

Binnen enkele werkdagen na de bestelling ontvangt u van ons de factuur. De levertijd is afhankelijk van het product dat u heeft besteld. Voor de meeste producten geldt een levertijd van ongeveer 4 werkweken*. Bij de producten die een langere levertijd hebben staat dit vermeld bij het desbetreffende product. De producten worden rechtstreeks vanaf de fabriek naar u toe verzonden.
Het transport van Italië naar Nederland duurt ongeveer een week.

De Valencia en Stuttgart trappen worden vanuit Duitsland getransporteerd en kunnen daardoor sneller geleverd worden. Dit geldt ook voor het Sophia ligbed.

Wanneer uw bestelling in Nederland is aangekomen neemt de transporteur telefonisch contact met u op om het gewenste aflevermoment met u te bespreken.

Verzending is gratis voor leveringen in Nederland en België met uitzondering van de eilanden.

Als alternatief is het ook mogelijk om het product bij onze fabriek in Hoogeveen af te halen. Dit dient u bij bestellen vooraf aan ons door te geven. Wij nemen dan contact met u op als het product gereed staat.

Levering:

Let op: De levertijd kan in sommige gevallen iets oplopen vanwege materiaaltekorten.

De transporteur neemt van tevoren contact met u op om het aflevermoment met u te bespreken. Zij leveren de trap tot aan de voordeur/poort. Vanwege het gewicht van de trappen en het rijschema van de chauffeur kan de palletkist niet over drempels worden getild en/of naar binnen gebracht worden.

Wanneer de transporteur u telefonisch niet kan bereiken om te leveren zal er nog per mail contact opgezocht worden. Mochten we binnen 3 werkdagen geen contact met u op kunnen nemen dan zal de zending bij ons bedrijf worden afgeleverd. U kunt de trappen dan bij ons bedrijf in Hoogeveen ophalen. Voor het opnieuw verzenden zullen kosten in rekening gebracht worden.

Betaalopties:

Bij Prijzentrappen.nl kunt gebruik maken van de volgende betaalopties:

– iDeal
– Overboeking
– Creditcard
– Klarna achteraf betalen
– Bancontact (België)
– IN3 betalen in termijnen
– KBC/CBC betaalknop (België)

Alle betaalmethoden zijn gratis. De enige uitzondering hierop is Klarna achteraf betalen. Uw betaalgegevens worden altijd beveiligd verstuurd.

Betaalmethode IN3

De betaalmethode IN3 is een betaalmethode van onze betaalprovider Pay waarbij u in 3 termijnen kunt betalen. Omdat u hier extra persoonsgegevens voor moet invullen is er een aparte privacyverklaring op van toepassing.

Zakelijke klanten België

Klanten in België met een geldig BTW-nummer kunnen onze producten exclusief btw bestellen. Vul hiervoor uw BTW-nummer in op de afrekenpagina. Bij een geldig BTW-nummer wordt het bedrag automatisch aangepast.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze verkoop: 085-7991193

*De levertijden zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden.

webwinkelkeur banner