Kunststof zelfbouw spiltrap, Techne Skin Ø150 cm

* Vereiste velden

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Inclusief BTW: € 3.200,00

Kunststof zelfbouw spiltrap, Techne Skin Ø150 cm

Aanvullende Informatie

delivery Bezorging NL en BE

De unieke kunststof spiltrap

De Fontanot Techne Skin wenteltrap is een mooie design spiltrap die gemaakt is van kunststof (polymeer), een uniek materiaal dat niet eerder is gebruikt om een trap van te bouwen.

De kunststof treden hebben een geluiddempend effect.

De trap is alleen in het wit verkrijgbaar:

wit
Wit RAL 9010


Techne de bouwpakket trap

De Techne is ontworpen als zelfbouw trap. Alle onderdelen zijn met zorg samengesteld tot deze unieke trap. Samen met de bijgeleverde montagehandleiding en installatie DVD is het eenvoudig om de Techne trap op locatie te plaatsen. 

Als u een bestelling plaatst via onze trappen webshop krijgt u binnen ca. 4 werkweken de trap op het door u opgegeven adres geleverd. U ontvangt alle onderdelen plus de montage hulpmiddelen in een palletkist. Alles is met zorg ingepakt en is direct klaar voor montage. 

Mocht u hulp willen bij de montage van de trap, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag. 


De maten van de Techne

Iedere woning is uniek. Daarom wordt de Techne aangeboden met een diameter van 130, 150 en 170 cm. Bij het kiezen van een diameter moet u rekening houden met de bewegingsruimte van de handen op de leuning. Hiervoor rekenen wij 5 cm extra bij de diameter.

Kies uw hoogte

In de basiskit van de trap zitten 9 treden en een afstapbordes. Met deze basistrap kunt u een hoogte overbruggen van 199 tot 232 cm. Deze hoogtemaat is instelbaar. Mocht u een grotere hoogte willen overbruggen dan kunnen er maximaal 6 treden bijbesteld worden. Met deze extra treden kunt u een maximale hoogte bereiken van 371 cm. Kijkt u voor de juiste maat in de onderstaande afbeeldingen.

Plattegrond 10-11 optreden

Plattegrond 12-13 optreden

Plattegrond 14-15 optreden

Plattegrond 16 optreden

De draairichting van de trap is bij het installeren in te stellen; deze richting hoeft u bij het bestellen niet aan te geven.

Treden versterkt met glasvezel

De treden van de Techne zijn van polymeer en versterkt met glasvezel. Afhankelijk van de hoogte, kan de Techne worden uitgevoerd met 10 tot 16 treden. Zelfs de onderste trede is instelbaar: 19,8-23,2 cm.

Leuning met aluminium kern

De leuning heeft spijlen met een diameter van 27 mm en kan bekleed worden met hightech kunststofmateriaal met een witte kleur of bloemenmotief. De leuning heeft een aluminium kern.

railing-techne-skin

Montagetips

Klik hier om uw eigen Techne trap samen te stellen met behulp van de configurator.

Montagevideo

Montagevideo balustrade

Montagehandleiding

Hulp of vragen?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel 0528-235595 of neem contact op via het contactformulier. Wij zullen u graag helpen.

 

Bij Prijzentrappen bent u gegarandeerd van de laagste prijzen voor bouwpakket trappen. Komt u elders de zelfde trap tegen een voor lagere prijs? Dan stellen we de prijs bij en krijgt u daar boven op 5% korting! Prijsvergelijkingen dienen wel gebaseerd te zijn op trapprijs inclusief btw en verzendkosten.